Z produktami Casa del Sur przygotujesz aromatyczne wrapy bez wysiłku i w ekspresowym tempie. Wystarczy zawinąć, pokroić i gotowe!
Ilość porcji: 6
Czas przygotowania: 20 min
Ostrość: 1
Składniki:
- 1 opakowanie Wrapów pszennych Casa del Sur
- 8 Papryczek Jalapeno zielonych krojonych Casa del Sur
- 30 g kolendry drobno pokrojonej
- 100 g szynki w plastrach pokrojonej w paseczki
- 150 g startego sera mozarella
- 1 awokado pokrojone w plastry
- 50 g rukoli
- 100 g serka śmietankowego
Sposób przygotowania:
- Kolendrę wymieszaj z serkiem śmietankowym, a wrapy podsmaż na suchej patelni.
- Na wystudzonym wrapie rozsmaruj wymieszany serek śmietankowy, rozłóż szynkę, rukolę, awokado i papryczki jalapeno.
- Wrapy zwiń w rulon i odstaw na kilka minut. Przed podaniem pokrój i serwuj z ulubionymi sosami.