Placki tortilli zapiekane z serem i ulubionymi dodatkami. Świetnie smakuje z mięsem ale również w wersji wege!
Dla 2 osób
Czas przygotowania 20 min.
Składniki:
- 4 wrapy tortilla
 - 1 puszka pasty z fasoli pinto
 - 1 puszka salsy verde zielonej
 - 1 łyżeczka przyprawy fajitas lub chili con carne
 - 200 startego sera mozarella
 - Sól i pieprz do smak
 
Przygotowanie:
- Pastę z fasoli podgrzej w garnku na małym ogniu. Dodaj przyprawę.
 - Posmaruj wrapa połową podgrzanej fasoli.
 - Posyp połową porcji sera mozarella.
 - Przykryj drugim plackiem wrap.
 - Podsmaż na rozgrzanej patelni przez około 1 minutę z każdej strony.
 - Pozostałą pastę z fasoli i ser wykorzystaj do przygotowania drugiej zapiekanki
 - Quesadillę podawaj z zielona salsą verde
 
